Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Gadgets για νέους γονείς : 10 έξυπνες αγορές!

Ό,τι μπορεί να βοηθήσει έναν νέο γονιό είναι πάντα καλοδεχούμενο, ακόμη κι αν πρόκειται απλά για ένα καρεκλάκι που μπορείτε να πάρετε παντού ή για μια μηχανή που να φτιάχνει μόνη της... γάλα. Δείτε ποια gadgets μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και ενδεχομένως να σας εξοικονομήσουν λίγο χρόνο και... αρχίστε τις παραγγελίες!


Θερμόμετρο-πιπίλα


Όταν ο πυρετός χτυπάει κόκκινο, η γκρίνια των παιδιών φτάνει επίσης στα ύψη και κάτι τέτοιες στιγμές δεν θέλουν ούτε να φάνε, ούτε να φορέσουν τα ρούχα που θέλετε εσείς, ούτε να κοιμηθούν, ούτε να μείνουν ξύπνια! Πόσο μάλλον να βάλουν θερμόμετρο... Αυτό, όμως, πλέον δεν θα αποτελεί πρόβλημα, αφού με το θερμόμετρο-πιπίλα μπορούν απλώς να πιπιλάνε το αγαπημένο τους αντικείμενο κι εσείς να βλέπετε τη θερμοκρασία τους από την ειδική ψηφιακή οθόνη στο μπροστινό μέρος.

Κόστος: 10 ευρώ. Αγοράστε το online από εδώ.


Βοηθητικό... βρύσης!


Ένας από τους εφιάλτες των γονιών, και ειδικά της μαμάς, είναι το γεμάτο νερά μπάνιο που αφήνουν τα πιτσιρίκια όταν αρχίζουν να διεκδικούν την... αυτονομία τους και θέλουν να πλένουν μόνα τους τα χέρια και το πρόσωπό τους. Η καλύτερη λύση σε αυτή την περίπτωση είναι το Aqueduck handle extender. Πρόκειται για μια προέκταση για το στόμιο της βρύσης, η οποία βοηθά το νερό να φτάνει κοντά στα παιδιά προκειμένου να μην πιτσιλούν παντού και έχει ένα μακρύ χερούλι που τα βοηθάει να φτάνουν καλύτερα για να ανοιγοκλείνουν τη βρύση.

Κόστος: 12 ευρώ. Αγοράστε το online από εδώ.


Φερμουάρ στα σκεπάσματα


Όσο κι αν κυνηγάτε τα παιδιά σας να στρώσουν το κρεβάτι τους κάθε πρωί, ή έστω να το συμμαζέψουν, ποτέ δεν πρόκειται να το κάνουν από μόνα τους. Ο μόνος τρόπος για να ασχοληθούν με αυτή τη δουλειά του σπιτιού είναι αν αποκτήσει χροιά παιχνιδιού κι αυτό το πετυχαίνει το Zipit Bedding System. Ο λόγος για ένα σετ σκεπασμάτων με φερμουάρ, το οποίο μοιάζει με υπνόσακο και ενθουσιάζει τα παιδιά που πάντα θέλουν να τραβούν αυτά το φερμουάρ και να το τακτοποιήσουν. Κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο, το Zipit Bedding System μετατρέπει το ακατάστατο κρεβάτι σε τέλεια στρωμένο με μόνο ένα τράβηγμα του φερμουάρ.

Κόστος: 52 ευρώ. Αγοράστε το online από εδώ.


Αποστειρωμένα μπιμπερό μιας χρήσης


Όταν βρίσκεστε σε ταξίδι, το συνεχές πλύσιμο και στέγνωμα των μπιμπερό του μωρού αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αγγαρείες. Μπορείτε, όμως, να απαλλαχθείτε και από αυτή τη δουλειά, με τη βοήθεια των Steri-Bottles. Τα αποστειρωμένα αυτά μπιμπερό μιας χρήσης σας διευκολύνουν στο τάισμα του μωρού όταν βρίσκεστε στον δρόμο, σε ταξίδι, σε εκδρομή και οπουδήποτε αλλού εκτός σπιτιού. Με το τέλος του γεύματος, απλώς το πετάτε και τελειώσατε, συν του ότι είναι 100% ανακυκλώσιμα, χωρίς την επικίνδυνη ουσία δισφαινόλη Α (BPA).

Κόστος: 7,5 ευρώ. Αγοράστε το online από εδώ.


Μπιμπερό 2 σε 1


Όταν ακόμη ταΐζετε το μωρό σας με γάλα σε σκόνη, το να κουβαλάτε παντού και το μπουκάλι και ξεχωριστό δοχείο με τη σκόνη καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο στην τσάντα σας, η οποία είναι ήδη γεμάτη μέχρι επάνω. Το Bouche Baby είναι ένα έξυπνο ποτηράκι-μπιμπερό με βάση ξεχωριστή για να αποθηκεύετε εκεί τη σκόνη κι έτσι όταν το μωρό σας είναι έτοιμο να φάει, τοποθετείτε το νερό στο πάνω μέρος, το στριφογυρίζετε, το κουνάτε προκειμένου να αναμειχθούν νερό με σκόνη και το γάλα είναι έτοιμο. Υπάρχει και με ειδικό καπάκι για παιδιά άνω του ενός έτους.

Κόστος: 13 ευρώ το μικρό, 15 δολάρια το μεγάλο. Αγοράστε το online από εδώ.


«Σακουλάκι» για το φαγητό


Οι ειδικές αυτές θήκες που μοιάζουν με σακουλάκια για τις παιδικές τροφές έχουν βολέψει πολλούς γονείς και ταυτόχρονα είναι πολύ φιλικές για το περιβάλλον. Απαλλαγμένες από τις βλαβερές ουσίες BPA και φθαλάτες, οι θήκες EZ Squeezees θα σας διευκολύνουν στο να αποθηκεύσετε τις αλεσμένες τροφές του παιδιού σας, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι και 25 φορές, εξοικονομώντας σας χρήματα.

Κόστος: 5 ευρώ τα 3 και 15 ευρώ τα 9. Αγοράστε το online από εδώ.


Φορητό παιδικό καρεκλάκι


Θυμηθείτε όλες τις φορές που είστε κάπου έξω με το μωρό σας και είναι η ώρα του φαγητού. Εσείς τρέχετε πέρα δώθε με το μωρό στην αγκαλιά και ψάχνετε ένα μέρος όπου μπορείτε να το ακουμπήσετε για να το ταΐσετε κι αυτό αρχίζει να κλαίει ταλαιπωρημένο. Δεν θα ήταν θεόσταλτο δώρο αν όλες αυτές τις φορές είχατε μαζί σας το παιδικό καρεκλάκι; Σίγουρα θα ήταν, και το φορητό παιδικό καρεκλάκι Ciao! μάλλον είναι εδώ για να σας βγάλει από την δύσκολη θέση. Διπλώνει και μεταφέρεται παντού, έτσι ώστε να το κουβαλάτε εύκολα και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε εστιατόρια, πικ νικ ή ακόμα και σε μια επίσκεψη. Είναι κατάλληλο για παιδιά μέχρι 3 ετών και περιλαμβάνει ζώνη ασφαλείας και θήκη για το ποτήρι.

Κόστος: 50 ευρώ. Αγοράστε το online από εδώ.


Κάμπινγκ στο σαλόνι


Το δωμάτιο του παιδιού σίγουρα είναι ο δικός του, προσωπικός χώρος μέσα στο σπίτι, εκεί όπου υπάρχουν τα αγαπημένα του παιχνίδια και όλα του μοιάζουν οικεία. Πολλές φορές, όμως, δεν θέλει να απομονώνεται εκεί, όταν όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στο σαλόνι και βλέπουν τηλεόραση ή κουβεντιάζουν. Τι γίνεται τότε; Του στήνετε τη σκηνή του! Το PeaPod Plus είναι μια έξυπνη ιδέα που μπορεί να αποτελέσει άλλον ένα αγαπημένο χώρο του παιδιού σας, όπου μπορεί να παίξει ή ακόμα και να κοιμηθεί, νιώθοντας ότι βρίσκεστε όλοι κοντά του. Έχει βάση από μαλακό υλικό, παράθυρα με φερμουάρ και θυμίζει κατασκήνωση!

Κόστος: 75 δολάρια. Αγοράστε το online από εδώ.


Συναγερμός απομάκρυνσης


Το ChildMinder SoftClip είναι μια συσκευή ασφαλείας που σας δίνει πάντα την ασφάλεια ότι το παιδί σας δεν κινδυνεύει στο καθισματάκι του αυτοκινήτου, αν απομακρυνθείτε για λίγο από αυτό. Το σύστημα δουλεύει ως εξής: η μία συσκευή ενσωματώνεται στη ζώνη του καθίσματος του μωρού και την άλλη μπορείτε να την περάσετε στο μπρελόκ μαζί με τα κλειδιά σας. Όταν οι δύο αυτές συσκευές απομακρυνθούν η μία από την άλλη πάνω από 4,5 μέτρα και για περισσότερο από 8 δευτερόλεπτα χτυπάει ένας συναγερμός που σας ειδοποιεί να έχετε τον νου σας και να μην απομακρυνθείτε άλλο.

Κόστος: 60 ευρώ. Αγοράστε το online από εδώ.


Καφετιέρα για... γάλα


Θυμίζει καφετιέρα, αλλά το Baby Brezza Formula Pro ουσιαστικά φτιάχνει το γάλα για το μωρό σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Κι αν δεν σας φαίνεται πολύ χρήσιμο εκ πρώτης όψεως, θυμηθείτε πώς είναι να ζεσταίνετε νερό και να μετράτε τη σκόνη γάλακτος στις 3 το ξημέρωμα. Μόλις το αποκτήσετε, θα απορείτε πώς ζούσατε χωρίς αυτό.

Κόστος: 110 ευρώ και 133 για περιορισμένα χρώματα. Αγοράστε το online από εδώ.


Πηγή : www.mama365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Custom Search

Αρχειοθήκη ιστολογίου